Uw lidmaatschap

Rabobank IJsseldelta heeft ruim 16.000 leden. Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank IJsseldelta.  De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt al onze leden uit regio Zwolle, Kampen, Hattem en Genemuiden. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij IJsseldelta. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Leden profiteren van lokale en landelijke aanbiedingen. Deze wisselen regelmatig.

Lunchcafé Brownies & DownieS Zwolle

Brownies & DownieS Zwolle is een lunchcafé met ambachtelijke lunchgerechten geserveerd door jongens en meisjes met een verstandelijke beperking. Op vertonidng van deze coupon ontvangt u bij het besetellen van één van onze taartjes een gratis kopje koffie of thee naar keuze. Brownies & DownieS Zwolle, Diezerstraat 120

Brownies en Downies

Meer weten over B&D?

ZTRDG: De lekkerste dag van de week

Verras jezelf of iemand anders met een ZTRDG SmaakCollectie: Een box vol bijzondere smaakitems en verrassingen! Geniet van 8 unieke, verrassende producten. Altijd thematisch. Vaak lokaal, soms internationaal. Nu speciaal voor u van € 34,95 voor € 24,95. Gebruik de kortingscode bij uw bestelling op: www.ZTRDG.nl/smaakcollectie: Rabo 2017

Inspirerende lekkernijen

Bestel hier met code Rabo 2017

Lekkere koffie van de branderij

In Arbeidscentrum De Branderij worden dagelijks gebrande koffiebonen verwerkt en verpakt door mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Speciaal voor onze Rabobank leden: de koffiemachine Nivona 758, inclusief 3 smaken Vechtdal koffiebonen 250 gram en 2 koffiekopjes van De Branderij voor € 677,-, i.p.v. € 770,-.

Informatie of bestellen?

Notenkraker on Ice

De Notenkraker on Ice is een unieke voorstelling waarbij in Theater de Spiegel een échte ijsvloer wordt neergelegd. Speciaal voor u hebben we een ledenaanbieding samengesteld. U ontvangt €10,- korting op een entreekaart. De actie geldt voor de voorstellingen op 24, 25 en 26 december om 11.00 uur. Ga naar zwolsetheaters.nl, zoek op 'Notenkraker'. Uw actiecode is: raboactie3773.

Bestel hier uw kaarten

notenkraker on ice

Golfstart bij Golfclub Zwolle

Golfclub Zwolle wil golf bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen. Hiervoor is Golfstart, een all-in-pakket voor de startende golfer voor slechts €95,-.

Meld u aan op Golfclubzwolle.nl

Familiegolf bij Golfclub Zwolle

Start met familiegolf bij Golfclub Zwolle. U ontvangt vijf golflessen en twee maanden oefenlidmaatschap voor € 95. Deze prijs is op basis van één volwassene met één kind.

Meld u aan op Golfclubzwolle.nl

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven