Business meets Rabo op 8 oktober

Bijeenkomst

Groeien als ondernemer. Groeien als bedrijf. Sta jij wel eens stil bij wat groei is? Wat betekent het voor jou en je bedrijf? Is groei verlaging van kosten? Is groei het aantrekken van personeel? Of is groei het uitbreiden van nieuwe markten? Kortom, ben jij klaar voor groei? Kom naar Business Meets Rabo en laat je inspireren over diverse facetten van groei.

Inspirerende sprekers

Dagvoorzitter Marianne Zwagerman zoomt in op het thema groei en waarom het zo belangrijk is. Vervolgens gaat zij met drie lokale ondernemers én een journalist in gesprek over hoe zij met hun bedrijf groei doormaken. Op het podium zitten Rogier Volmer van Trust International uit Dordrecht, Michael de Rouw van transportbedrijf VBE Group uit Barendrecht en Peter van der Meer, voorzitter Raad van Bestuur Albert Schweitzer ziekenhuis. Jeroen Smit, schrijver van onder andere Het Drama Ahold (2004) bekijkt groei vanuit zijn journalistieke ervaring.

De avond sluiten we energiek af met Jan van Setten. Hij vertelt hoe een mens of organisatie van goed naar nog beter kan doorgroeien. Op een energieke en humoristische manier brengt hij het Denken in Mogelijkheden (DIM) onder de aandacht.

Programma

19.00 uur ontvangst
20.15 uur start programma
21.45 uur ontmoet ondernemers uit de regio tijdens de netwerkborrel

Locatie

Theater het Kruispunt, Middenbaan 111 in Barendrecht

Dordrecht, 2-9-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn