Doe mee aan de zakgeldactie

Doe mee aan de zakgeldactie

Het is belangrijk dat kinderen goed met geld om leren gaan: geld verdienen, uitgeven en sparen. Een eigen betaalrekening voor hun zakgeld of salaris van een bijbaantje hoort daar natuurlijk bij. Doe daarom mee aan de zakgeldactie en je zoon of dochter ontvangt 10 euro zakgeld van de Rabobank!

Wat houdt de zakgeldactie in?

Open tussen 17 en 31 oktober 2020 online een Rabo JongerenRekening voor jouw zoon of dochter. Meld je vervolgens aan voor de zakgeldactie via het formulier onderaan dit bericht. Je zoon of dochter krijgt van ons 10 euro zakgeld cadeau. Dit bedrag wordt in november op de nieuwe rekening bijgeschreven.

PinPin en Passi

Hoe leer je je kind omgaan met geld? Voor 6 tot 10 jarigen hebben we een coole zakgeld-app: PinPin! Leuk om mee te spelen en te oefenen. Speciaal voor jongeren van 10 tot 18 jaar hebben wij handige tips en links op het gave jongerenplatform: Passie. Uiteraard met een eigen bankpas!

Jong geleerd, oud gedaan

Met de zakgeldactie dragen we ons steentje bij aan het leggen van een goede basis voor financiële zelfredzaamheid. Door zelf over zakgeld te mogen beslissen, leren kinderen de waarde van geld kennen. Dat is belangrijk voor later, want juist dan moeten ze hun wensen kunnen afstemmen op hun inkomsten.

Dordrecht, 16-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn