Medicidesk

De medicidesk biedt een vast aanspreekpunt met kennis van de medische wereld. Je kunt bij ons onder andere terecht voor advies over:

  • financiële producten in combinatie met jouw praktijk en betalingsverkeer
  • zelfstandige behandelcentra en maatschappen
  • het oprichten van of overdragen van jouw praktijk
  • het kopen van een huis als je werkt met tijdelijke dienstverbanden

Rabo miniMaster Medisch Specialisten

De zorg staat voor grote uitdagingen. Patiënten stellen steeds hogere eisen. Klanten en politiek vragen om transparantie en vergelijkbaarheid van de dienstverleners. De vergrijzing neemt toe terwijl de kosten in de hand gehouden moeten worden. Het is niet de vraag of de zorgsector moet veranderen, maar hoe, wanneer en met welk tempo. De ontwikkelingen in de zorg vragen veel van jouw ondernemerschap. Op welke trends speel je in en welke laat je voorbij gaan? Hoe innovatief zijn we binnen het medisch- specialistisch bedrijf? En wordt de patiënt er letterlijk en figuurlijk beter van? Hoe organiseren wij onze processen eigenlijk? Welke strategie hebben wij?

Om je bij deze vragen te ondersteunen, bieden wij in samenwerking met de Rabo Ondernemers Academie de Rabo miniMaster Medisch Specialisten aan. Een programma ontwikkeld door de coöperatie Fabriek. Je spart met gelijken en doet nieuwe inzichten en inspiratie op. Wat je leert kun je direct in de praktijk toepassen.

Lees hier meer over de miniMaster

Contact met onze medicidesk

Jordy Sluimer (06) 82 99 34 51

Mail Jordy Sluimer

Remco Bork (06) 12 97 24 14

Mail Remco Bork

Lees meer over de Rabobank Medicidesk

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven