Nieuwbouwevent op 16 januari 2020

Nieuwbouwevent op 16 januari 2020

Als je geïnteresseerd bent in een nieuwbouwwoning, komt er veel op je af. Welke projecten in de regio zijn er beschikbaar, waar moet je allemaal aan denken? Rabobank is betrokken bij veel nieuwbouwprojecten en werkt samen met veel makelaars en projectontwikkelaars. Tijdens deze avond hebben we in ons Nieuwbouwcentrum deze informatie bij elkaar gebracht.

Wie aanwezig?

Samen met OZP makelaars, Waltmann makelaars, Veldhoen & Romeijn makelaardij, Delta makelaars, Van Pelt Ontwikkelt en BPD organiseren we dit Nieuwbouwevent. Zij nemen de beschikbare projecten mee. Er worden zelfs projecten getoond die nog niet bekend zijn bij het grote publiek en waar op ingetekend kan worden! We hebben je dus een compleet aanbod te bieden!

Wanneer: donderdag 16 januari 2020
Waar: Nieuwbouwcentrum de Schoof, De Schoof 240, Hendrik-Ido-Ambacht

Programma

19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Rabobank: Financieringsmogelijkheden en waar moet je allemaal aan denken?
20.00 uur Makelaars en projectontwikkelaars staan met hun projecten klaar op de "Woonmarkt" en er is ruimte om met een financieel adviseur de mogelijkheden te bespreken.
21.30 uur Einde

Aanmelden

Je kunt je samen met je partner of introducé aanmelden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wacht dus niet te lang met aanmelden. Ook niet klanten zijn van harte welkom. Graag tot dan!

Hendrik-Ido-Ambacht, 8-11-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn