Organisatie

Organisatie

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

René Kerstens is directeur coöperatieve Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden. René is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

René Kerstens

René Kerstens

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Frank Verhoeven - voorzitter Jacob Klink Sylvia Pors Aad Smits Cees de Wijs

Ledenraad

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden staat midden in de samenleving. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. Samen met onze leden versterken wij onze omgeving op het gebied van leefbaarheid, economische vitaliteit en duurzaamheid. De ledenraad van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden denkt en beslist daarom mee over het beleid van onze bank. De ledenraad bestaat uit diverse leden. Zij praten namens 26.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam.

Onze ledenraad bestaat uit

Papendrecht/Alblasserdam

Hanifi Erdogan Alex Janssen Dirk-Jan Teeuw

Zwijndrecht/Hendrik-Ido-Ambacht

Sáad Al-Hilli Jennifer Bras Tim Haksteeg Iris Klingeman Marco Plaisier

Barendrecht/Ridderkerk/Rhoon/Heerjansdam

Harm-Jan Bakker Edin Cehajic Wouter Gorter Hans van Harten Rein van der Have Bas van der Hee René van Hengel Leon van der Hoek Ina Kleine-Vos Andre van der Linden Wim Onderdelinden

Dordrecht

Adriaan Bossenbroek Nadja Duykers Diana van Hese John Kieboom Robert Kievit Lucienne van der Lans Maartje Nonhebel Bert ten Veen Jan Willemsens
Lid worden van de ledenraad

Jongerenraad

De Jongerenraad van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden bestaat uit jongeren van 16 tot 20 jaar. Deze enthousiaste groep jongeren geeft gevraagd en ongevraagd advies aan onze bank. Rabobank stelt haar netwerk beschikbaar voor initiatieven, voor het maken van connecties en voor het kennismaken met het bedrijfsleven. Hierdoor kunnen wij nog meer betekenen voor de jongeren in onze regio.

Onze jongerenraad bestaat uit

Hawar Abdullah Sander Bastiaansens Queeny van Dooremalen Stijn Engelberts Tessa Groeneveld Bart Huijben Sophie Kelly Romy Kieboom Angelo Kooijman Julia Stehouwer