Presentatie - het verduurzamen van jouw woning

Presentatie 'het verduurzamen van uw woning'

Wil jij weten wat financieel haalbaar is bij het kopen van jouw (nieuwbouw)woning? Wil je meer weten over de duurzaamheidskorting? Of ben jij benieuwd wat er op het gebied van duurzaam wonen mogelijk is en welke partijen je daar bij kunnen helpen? Loop dan eens binnen bij het Rabo Nieuwbouwcentrum op De Schoof 240 in Hendrik-Ido-Ambacht. Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd. Zo ook op 17 september over het verduurzamen van jouw woning.

Presentatie 'het verduurzamen van jouw woning'

Op dinsdag 17 september nodigen we je uit voor een presentatie over hoe je jouw nieuwbouw of bestaande woning kunt verduurzamen. Een warmtepomp of toch vloerisolatie? En wat zijn eenvoudige tips om te verduurzamen op korte termijn? Welke subsidies zijn mogelijk? Wat zijn financieringsmogelijkheden? Ook zijn er diverse partijen aanwezig met informatiemateriaal over duurzaam wonen. Meld je snel aan, want vol is vol!

Programma 17 september:

19:30 uur Ontvangst
20.00 uur Rabobank 'financieringsmogelijkheden'
20.15 uur GreenHome 'het verduurzamen van je woning'
21.30 uur Afsluitende borrel

Rabo Nieuwbouwcentrum

Het Rabo Nieuwbouwcentrum is van woensdag t/m vrijdag van 13:00 uur tot 17:30 uur open. Op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. Er zijn dan financieel adviseurs aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ter plekke zonder afspraak een gratis ori├źntatiegesprek krijgen. Ook zijn er diverse partijen aanwezig met informatiemateriaal over duurzaam wonen. Projectontwikkelaar BPD met nieuwbouwprojecten in de regio. GreenHome met informatie en de mogelijkheid om een HuisScan te doen. De Homebox, een tochtvrije en isolerende brievenbus, wordt getoond. Aannemer Joan de Heer met informatie over zonnepanelen. En nog veel meer!

Locatie: Rabo Nieuwbouwcentrum, de Schoof 240 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Dordrecht, 24-7-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn