Rabo Food & Future event

Rabo Food & Future event

Je gezond en vitaal voelen. Je afvragen waar je eten vandaan komt. Insecten eten in plaats van vlees. Een kliekjesdag houden. Een soepje van overgebleven ingredi├źnten maken. Veel mensen zijn steeds bewuster van wat ze eten en welke impact dit heeft op het milieu. En hoe zit dit met jou? Op donderdag 10 oktober nemen we je mee in de wereld van Food & Future: beleef en proef!

Sprekers

Dagvoorzitter Martijn Rol, foodspecialist bij Rabobank, introduceert tijdens de avond twee sprekers. Allereerst Vivian Reijs die je op een grappige wijze in 10 stappen meeneemt hoe gezonder te leven. Vivian heeft als missie Nederland een beetje gezonder te maken. Vervolgens neemt Thomas Luttikhold je mee in de wereld van voedselverspilling. Wat is de impact ervan? Wat kun je er zelf tegen doen? Dit in combinatie met de herkenbaarheid van ieders eigen koelkastmanagement.

Programma 10 oktober

19.00 uur Inloop
20.00 uur Presentaties van Vivian Reijs en Thomas Luttikhold
21.30 uur Drinks & Bites 2050
22.30 uur Einde

Locatie

Van der Valk Hotel Dordrecht
Laan van Europa 1600
Dordrecht

*U kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement. Het maximaal aantal personen is bereikt. Onze excuses voor het ongemak.

Dordrecht , 2-9-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn