Vestiging Papendrecht opent haar deuren niet meer

foto mobieladviesteam

De vestiging van de Rabobank aan de Brederodelaan in Papendrecht opent haar deuren niet meer. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet, via de Rabo Bankieren App of videogesprek. Door de coronacrisis is deze digitalisering versneld. Het bezoek aan onze vestigingen is afgenomen waardoor we dit besluit hebben genomen.

Ontmoet het Mobiel Adviesteam

Onze ontmoetingen met u verlopen in deze tijd vanuit huis, via telefoon, chat en via videogesprekken. Wanneer u niet zelf naar de bank kunt komen is er het Mobiel Adviesteam. Zij zijn er voor u en komen op afspraak bij u thuis. Bel voor een afspraak naar (078) 6 531 531. Het Mobiel Adviesteam organiseert diverse inloopochtenden bij bibliotheek AanZet in Papendrecht. U bent van harte welkom met vragen over uw bankzaken. Houd voor data de berichtgeving op de website van de bibliotheek in de gaten.

De automaten

De geldautomaat en de sealbagautomaat aan de Brederodelaan in Papendrecht blijven totdat deze plaatsmaken voor de automaten van Geldmaat. Geldmaat zorgt bankonafhankelijk voor een netwerk van geldautomaten. De nieuwe locatie in Papendrecht en planning hiervan zijn nog niet bekend. Kijk voor meer informatie op www.locatiewijzer.geldmaat.nl

Om contant geld te storten (munten en briefgeld) verwijzen wij u naar Zwijndrecht (Beneluxlaan 7), Sliedrecht (Bonkelaarplein 25), Dordrecht (Spuiboulevard 210) of Ridderkerk (Sint Jorisplein 1-2). Onze vestigingen in Dordrecht en Ridderkerk zijn open en in Barendrecht en Zwijndrecht gaan we op 1 september weer open.

Dordrecht, 27-8-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn