Bloemendagen Anna Paulowna en Rabobank Kop van Noord-Holland werken samen

Fotografie Rosemarie van Bentum

Van 29 april t/m 3 mei staat Anna Paulowna in het teken van geur en kleur tijdens de 64e editie van de Bloemendagen. In de hele polder zijn ruim honderd mozaïeken, bewegende werkstukken, versierde straten en bruggen te bewonderen. “En Rabobank Kop van Noord-Holland sponsort de komende drie jaar dit prachtige evenement,” vertellen Bas Apeldoorn en Peter Koopman van de Rabobank trots.

Een begrip in de polder

Behalve mensen uit het vak, doen nu ook veel inwoners mee die geen velden hyacinten achter hun huis hebben staan. Bas: De Bloemendagen zijn al jaren een begrip in Anna Paulowna en kenmerkt zich vooral door saamhorigheid, die er onder de deelnemers heerst. Die saamhorigheid spreekt de bank aan. Het is een breed gedragen evenement en daarom blijft de bank ondersteunen.”

Samen-werken

De Rabobank sponsort niet alleen financieel, maar kijkt ook hoe zij haar netwerk en kennis kan inzetten om het bestuur te ondersteunen. Peter licht toe: “Tijdens de Lentetuin Breezand hebben wij onze stand gedeeld met de Stichting Bloemendagen. Dat was echt een leuke samenwerking, we hebben onze thema’s op elkaar af gestemd. Zo kunnen zij dat geld weer aan andere zaken uitgeven.”

Kom ook genieten van al het moois tijdens de Bloemendagen Anna Paulowna!

Den Helder, 30-3-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail