Doe mee met de Rabo Spaarweken

PinPin

Het is weer feest bij Rabobank. Maandag 16 oktober t/m 3 november zijn de Rabo Spaarweken. Alle kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om dit feestje mee te vieren.

Spaarweken

De kinderen die hun spaarpot legen en het geld storten op hun Rabo spaarrekening ontvangen een leuk cadeau. Spaart u automatisch voor uw kind,  dan bent u ook van harte welkom om een cadeautje op te halen.

PinPin

Tijdens de spaarweken staat PinPin centraal. PinPin is een leuke pinquïn, die de kinderen helpt om op een speelse manier om te gaan met geld. De kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 ontvangen als cadeau het leuke PinPin pakket. In het PinPin pakket zit allemaal leuke en handige gadgets. En ook de mogelijkheid om de PinPin app te downloaden.

Hoe werkt de PinPin app?

Door PinPin de pinguïn goed te verzorgen en door met hem te spelen, verdienen kinderen in de spelomgeving virtueel geld: zogeheten pegels. Zo kunnen ze PinPin eten geven en leuke gadgets voor hem kopen. Dé manier om op een veilige en speelse manier de waarde van geld te leren kennen.

Voor meer informatie over de app

Zwaagdijk-Oost, 11-10-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn