Educatief vermaak voor kids!

Hackshield

Veel kinderen zitten inmiddels al een aantal weken thuis en hier zal mogelijk nog niet direct verandering in komen. Rabobank en HackShield willen jullie graag samen een handje op weg helpen met gave en enorm leerzame activiteiten voor kinderen. Onze tip? Ga aan de slag met HackShield! Er staat ruim drie uur speelmateriaal klaar waarmee kinderen tussen de 8 en 12 jaar zich klaarstomen tot Junior Cyber Agent en alles leren over het herkennen en voorkomen van online gevaar. Leuk en leerzaam tegelijk. En niet alleen leuk voor kinderen ;-).

Quests

We zien juist nu in deze tijd een forse toename van cybercriminaliteit. Tijd voor de Cyber Agents om in actie te komen!
HackShield lanceert naast de bestaande game verschillende Quests. Een Quest is een speelse doe-opdracht die kinderen samen met hun vader, moeder, opa of oma kunnen spelen. Leuk én leerzaam voor Cyber Agents én volwassenen. De eerste Quest, de Wachtwoorden_Quest, is recent gelanceerd. In deze Quest helpen de Cyber Agents hun ouder(s) bij het maken van een veilig wachtwoord. Een leuke activiteit om samen te doen nu jullie beiden misschien veel thuis zijn!

Speel je mee?

De game is gratis beschikbaar via onderstaande link en als app te downloaden via de App Store en Google Play.
Rabobank en HackShield wensen alle Cyber Agents en hun (groot)ouders veel succes en sterkte in deze roerige tijd. Stay Safe!

21-4-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn