Een winterse Facebook actie met Rabo PinPin

PinPin

Pak die muts en handschoenen maar uit de kast, want de ijsbanen in Schagen en Den Helder gaan begin december weer open!

IJsbaan Beatrixstraat en Schagen on Ice

Met de opening van Schagen on Ice, woensdag 6 december en IJsbaan Beatrixstraat, vrijdag 8 december, kan er weer volop worden genoten van ijspret in het centrum van Schagen of Den Helder.

Vrijkaarten van PinPin

PinPin de pinguïn, hét boegbeeld van de coolste zakgeld-app, heeft vanaf woensdag 29 november vrijkaartjes voor Schagen on Ice of IJsbaan Beatrixstraat in Den Helder. Kom samen langs met uw kind op één van de Rabobank kantoren in Den Burg, Den Helder Julianaplein, Schagen en Wieringerwerf. Maak een foto samen met PinPin en ontvang een vrijkaartje voor uw kind. Wees er snel bij, want op is op!

Winterse Facebook actie

Naast de vrijkaarten is er een winterse Facebook actie, met als prijs zes kaarten voor de Winter Efteling. Deze kaarten zijn geldig tot 11 februari 2018 en goed voor een wonderbaarlijke dag uit met het hele gezin. Uw kind(eren) laten meedoen met deze actie? Laat ze uiterlijk 17 december hun leukste PinPin foto onder het Facebook bericht op de pagina van Rabobank Kop van Noord-Holland posten met daarbij #PinPin. De winnaar wordt 18 december bekend gemaakt.

Facebook

Wat is Rabo PinPin?

Rabo PinPin is de coolste zakgeld-app voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Met deze app leren zij spelenderwijs omgaan met geld. Zo ontdekken zij hoe het is om (virtueel) geld te verdienen, te sparen en uit te geven voor PinPin. Meer weten over Rabo PinPin? Kijk op www.rabobank.nl/pinpin

Kijk op www.rabobank.nl/pinpin

Den Helder & Schagen, 27-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn