Gezocht: enthousiaste en betrokken ledenraadsleden

Gezocht: enthousiaste en betrokken ledenraadsleden

Ben jij betrokken bij de lokale leefomgeving? Heb jij oog voor wat er speelt in de maatschappij en wil je meedenken hoe wij als coöperatieve Rabobank kunnen bijdragen aan een betere wereld voor jou & de wereld om jou heen? Dan is de rol van ledenraadslid wellicht wat voor jou!

Wat doet een ledenraadslid?

Als ledenraadslid vertegenwoordig je de leden en klanten van onze bank. Je bent daarom de ogen en oren in de regio en beschikt over een eigen netwerk. Vanuit jouw rol als ledenraadslid ben je sparringpartner van de directie van Rabobank Kop van Noord-Holland. Je durft dan ook jouw visie en geluiden uit de markt te delen en zet jouw persoonlijke en professionele kennis in om samen de regio en bank sterker te maken. ernemersklimaat in onze regio duurzaam te versterken, de voedselketen te verbeteren, woningeigenaren te stimuleren duurzamer te gaan wonen en de financiële redzaamheid van onze klanten te verbeteren. Growing a better world together begint lokaal met thema's die ons allemaal raken.

Profiel ledenraadslid

Hoe ziet onze ledenraad eruit?

De ledenraad bestaat uit 30 leden. Belangrijk is dat de ledenraad een goede vertegenwoordiging is van onze klanten en leden, zodat zij zich hierin herkennen. We streven daarom naar een ledenraad die, naast een geografische en thematische vertegenwoordiging, ook een goede mix laat zien van leeftijd, man/vrouw, zakelijk/particulier, enzovoorts.

Aanmelden als ledenraadslid

Wil je richting te geven aan de koers van onze bank? Stuur dan je motivatie en CV via mail naar directie.kvnh@rabobank.nl.

Stuur een mail

Kop van Noord-Holland, 20-1-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn