Inschrijving Rabobank Clubkas Campagne geopend!

Rabo RCC

Rabobank Kop van Noord-Holland draagt de lokale samenleving een warm hart toe. De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij leden van Rabobank Kop van Noord-Holland bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. Elke stem is geld waard. In overleg met de ledenraad komt deze campagne in plaats van de RaboFietsSponsorTocht.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Rabobank ClubKas zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de campagne en anderzijds onze ruim 22.000 leden die mogen stemmen op verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen. Rabobank Kop van Noord-Holland stelt in 2018 een bedrag van € 200.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank Kop van Noord-Holland mogen verdelen over de deelnemende clubs. Elk lid brengt vijf stemmen uit (max. 2 per club). Dit stemmen doen zij online of op één van onze kantoren.

Doet uw vereniging/stichting mee?

Als uw vereniging/stichting aan de voorwaarden voldoet, dan kunt u zich inschrijven t/m 31 maart 2018. Na de inschrijvingsperiode vindt er een stem periode plaats. Tijdens deze stem periode (van 8 t/m 28 mei 2018) brengen leden van onze bank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting. De leden ontvangen aan het begin van de stem periode meer informatie.

Voor leden betekent dit: ledeninvloed in de meest zuivere vorm. Voor verenigingen en stichtingen: hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan de club wordt uitgekeerd. Alle informatie over de Rabobank Clubkas Campagne en de mogelijkheid om u in te schrijven leest u hieronder. 

Inschrijven

Online promotiematerialen

Den Helder, 14-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn