Jonge ledenraadsleden gezocht!

Ledenraadsleden gezocht

Heb jij er wel eens aan gedacht om plaats te nemen in de ledenraad? Dan is dit het moment! Begin 2018 treden een aantal ledenraadsleden af, omdat hun maximale zittingstermijn van acht jaar is bereikt.

Wij zijn op zoek naar nieuwe ledenraadsleden

Heb jij ideeën over de dienstverlening en maatschappelijke impact van onze bank en wil je daar over mee praten? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn een coöperatie die uit 21.000 leden bestaat en willen graag weten wat er leeft en speelt in de lokale samenleving. En jij staat daar middenin! Door die kennis en informatie met elkaar te delen kunnen wij als bank zo veel mogelijk inspelen op de behoeftes en wensen van onze klanten. Want hoe graag wij ook met alle leden in gesprek zouden zijn, is dat helaas niet haalbaar. Daarom is de ledenraad zo ontzettend belangrijk.

Wie zitten er in de ledenraad?

We willen graag een ledenraad met een goede verdeling tussen mannen en vrouwen, leeftijd, particuliere-, agrarische en zakelijke leden. Ook vinden wij het belangrijk dat de ledenraad het hele werkgebied van de bank vertegenwoordigd. Het werkgebied bestaat uit de gemeenten Texel, Den Helder, Hollands Kroon en Schagen.

Wat doe je in de ledenraad?

Alle 32 leden die in de ledenraad zitten adviseren en informeren de directie en zijn betrokken bij de verschillende marktteams, die bestaat uit medewerkers, ledenraadsleden en commissarissen uit dezelfde gemeente. De ledenraad vergadert gemiddeld vier keer per jaar samen met de commissarissen en directie. Daarnaast komen de marktteams ook vier keer per jaar bij elkaar om thema's te bespreken die leven in hun werkgebied. Als ledenraadslid ontvang je een vergoeding voor je inzet en betrokkenheid.

Ben je enthousiast?

Meld je dan snel aan door een e-mail te sturen naar directie.kvnh@rabobank.nl. Je kan tot en met 31 januari reageren op onze oproep.

Den Helder, 1-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn