Jouw club ook op de Beursvloer?

Beursvloer Schagen

Zoekt jouw stichting of verenging maatschappelijke samenwerking met het bedrijfsleven? Dan attenderen wij je graag op de Beursvloer Den Helder op woensdag 16 oktober 2019. De Helderse Uitdaging organiseert samen met Beroepsonderwijs aan Zee en Helder Events deze maatschappelijke Beursvloer. En Rabobank Kop van Noord-Holland is een van de vele bedrijven die met mooi aanbod op de Beursvloer staat.

Welke match maak jij op de Beursvloer?

Bij een vereniging of stichting gaat veel tijd zitten in het organiseren van activiteiten, verlenen van allerhande diensten en het aansturen van de vrijwilligers. Vaak is het lastig om uw organisatie te verbeteren of (extra) fondsen te werven. Misschien heb je incidenteel behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Dan kan de Beursvloer voor jouw vereniging of stichting een uitkomst zijn!

Aanbod Rabobank

Je ontmoet bij de Beursvloer ondernemers uit Den Helder die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Er hebben zich al heel wat ondernemers aangemeld, elk met prachtig aanbod. Rabobank Kop van Noord-Holland is ook aanwezig. Wij hebben verschillend aanbod waarvan we denken dat clubs daar mee geholpen zijn. Zo bieden wij een redactionele pagina in ons ledenmagazine Rabo & Co, willen vier medewerkers een halve dag meehelpen met een project, klus of als vrijwilliger en bieden wij in samenwerking met NOC*NSF de workshop ‘Hoe werf je meer vrijwilligers in korte tijd’ aan. Zit er aanbod tussen waar jouw vereniging of stichting wel kan gebruiken?

Jouw club ook op de Beursvloer?

Tijdens de energieke, anderhalf uur durende Beursvloer zijn de vertegenwoordigers van de verenigingen en stichtingen en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond, kan elkaar vinden in thema-hoeken en andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. De Beursvloer Den Helder is dé perfecte plek om contact te leggen met het bedrijfsleven, clubs, verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties.

Zien wij jouw club ook op de Beursvloer? Om deel te nemen aan de Beursvloer is aanmelden verplicht.

Meld je aan

Den Helder, 23-9-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn