Nieuwe ledenraadsleden in zicht!

Ledenraadsleden

Ledenraadsleden zijn echte ambassadeurs van de bank. Zij adviseren de directie over het beleid en vertellen wat ze horen en zien in hun omgeving. In de ledenraad van Rabobank Kop van Noord-Holland zitten 32 vertegenwoordigers van leden uit de gemeenten Texel, Den Helder, Schagen en Hollands Kroon.

Zes nieuwe kandidaten

In februari zijn een aantal ledenraadsleden afgetreden. We zijn op tijd op zoek gegaan naar nieuwe betrokken ledenraadsleden. We streven naar een ledenraad met een evenwichtige verdeling tussen jong en oud, ondernemers en particulieren en mannen en vrouwen. En we denken dat we daar goed in geslaagd zijn met de aanvulling van de nieuwe kandidaten. Dit zijn:

  1. Khosrou Galzad, regio Den Helder, medeoprichter en algemeen directeur Musjroom
  2. Patrick de Wit, regio Hollands Kroon, akkerbouwer en windturbine eigenaar
  3. Niké Admiraal, regio Schagen, leerkracht basisonderwijs
  4. Piet Wim Klaver, regio Schagen, Partner bij Overdrachtsadviseur Schagen
  5. Immetje Duin, regio Texel, mede-eigenaar Bruuzer & HR medewerker Royal NIOZ
  6. Peter Koorn, regio Texel, eigenaar reclamebureau 53 Graden Noord

Procedure

Conform de statuten hebben de leden zelf ook het recht om kandidaten voor te dragen. We maken u er op attent dat een dergelijke voordracht schriftelijk ingediend moet worden bij de directie van Rabobank Kop van Noord-Holland, Verkeerstorenweg 3, 1786 Den Helder, ondertekend door 10 of meer leden.

Tot 1 april kunnen er tegenkandidaten aangedragen worden. Is dit niet het geval dan is er geen stemming nodig en zijn de nieuwe kandidaten benoemd.

Afscheid

In de ledenraadvergadering van 26 februari hebben wij afscheid genomen van ledenraadsleden Martine Bil, André Buikema, Peter van Etten, Niels Kossen, Maureen Kramer, Annette van Ruitenburg en Pim Visser. De nieuwe ledenraadsleden gaan vanaf juni aan de slag.

Den Helder, 8-3-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn