Samen Bankieren

Soms is het lastig om zelf uw bankzaken te regelen. Bijvoorbeeld omdat het te ingewikkeld is, u niet alles meer kunt onthouden of u niet mobiel bent. Rabobank Kop van Noord-Holland biedt graag hulp met Samen Bankieren via duidelijke informatie, helder advies en handige hulpmiddelen. Zo kunt u zelfstandig of samen met iemand die u vertrouwt uw bankzaken blijven regelen.

Mobiel advies

Heeft u vragen over uw bankzaken? Onze adviseurs helpen u graag. U bent uiteraard van harte welkom op onze vestigingen. Als een bezoek aan de bankhal door wat voor reden dan ook lastig voor u is, dan komen onze mobiele adviseurs gewoon bij u thuis. Hieronder vindt u meer informatie over het maken van een afspraak. Elke laatste dinsdag van de maand zit onze collega Trudy de Boer klaar in de Digibar in de bibliotheek van Schagen om vragen over online bankieren te beantwoorden.

Informatie en hulpmiddelen

Om u een handje op weg te helpen heeft Rabobank een handige webpagina voor u ontwikkeld. Hier vindt u onder andere de brochure Samen Bankieren, informatie over de Random Reader Comfort en verwijzingen naar belangrijke websites als veiligbankieren.nl. Neem gerust een kijkje. Het is de moeite waard.

Bekijk het hier

Afspraak maken

Wij bieden lokaal geen worskhops internet- en mobielbankieren aan en ondersteunen u liever persoonlijk. Wilt u een afspraak maken op onze vestiging of bij u thuis? Stuur ons dan een e-mail via dagelijksebankzaken.kvnh@rabobank.nl of bel met (0223) 67 13 00.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven