Stichting Meertour en Rabobank naar de volgende etappe

Rosanne en René moedigen de renner aan

De komende drie jaar kan Stichting Meertour rekenen op sponsoring van Rabobank Kop van Noord-Holland. “De Meertour is een begrip in Wieringerwerf en trekt jong en oud op de fiets. Dat ondersteunen we graag,’ vertellen René Beerepoot en Rosanne Hoekstra-Tielens van de Rabobank.

Stersponsor

René en Rosanne waren ter ere hiervan aanwezig bij de start van de NeCap-Schelphorst competitie. René: “De laatste jaren was Rabobank hoofdsponsor, waardoor de Meertour kon groeien tot een stabiel evenement. Nu zijn wij als stersponsor nog steeds een belangrijke partner voor de Meertour en daar zijn wij enorm trots op!”

Sportieve strijd

Vitaliteit is belangrijk, voor jong en oud. De Meertour voorziet op meerdere niveaus , van de jeugd tot sportklasrenners. Rosanne: “Maar ook het maatschappelijke belang en de activiteiten die de stichting voor de jeugd organiseert is een belangrijke reden waarom we sponsoren.”

De Meertour is van 24 t/m 28 mei.

Ga voor meer informatie naar www.stmeertour.com

Wieringerwerf, 26-4-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail