Verdien geld voor uw club: Rabobank ClubKasCampagne

Rabo RCC

Rabobank Kop van Noord-Holland hecht veel waarde aan de lokale leefbaarheid en ondersteunt veel verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Dit doen wij door de Rabobank ClubKas Campagne. De ClubKas Campagne komt in plaats van de RaboFietsSponsorTocht en is dé manier om sponsorgeld van de Rabobank te krijgen.

Rabobank Clubkas Campagne. Wat is het?

De gedachte achter de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van de Rabobank inspraak krijgen in de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Onze bank stelt hiervoor € 200.000,- beschikbaar. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Dit doen zij door stemmen uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting!

Informatieavonden voor verenigingen/stichtingen

Omdat de ClubKas Campagne nieuw is en wij de verenigingen/stichtingen zo goed mogelijk willen informeren, organiseren wij in januari en februari informatieavonden. Verenigingen en stichtingen die mee kunnen doen aan de Rabobank Clubkas Campagne ontvangen hiervoor een persoonlijke brief. Wilt u zich aanmelden voor één van deze avonden? Klik dan op onderstaande link en kies een locatie bij u in de buurt. We vertellen u tijdens die avond alles over de Rabobank Clubkas Campagne. Wilt u weten of uw vereniging of stichting zich kan aanmelden? Kijk dan bij de criteria voor deelname.

Wij zien u graag op één van de informatie avonden!

Klik hier voor de criteria voor deelname

Klik hier voor aanmelden

8-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn