Webinar: Samenwerken in moeilijke tijden

Ondernemer corona

Het zijn onzekere tijden. Als ondernemer zit je wellicht met veel vragen: ‘Wat nu? Hoe gaat het straks met mijn bedrijf? Hoe zorg ik voor een veilige omgeving voor mijn medewerkers? Welke overheidsregelingen zijn er? En wat kan de bank in deze tijd voor mij betekenen?’

Ondernemen in tijden van Corona

Op niet alle vragen hebben we een antwoord, maar wat we als Rabobank wel graag willen, is jou en jouw bedrijf waar mogelijk ondersteunen. Dat doen we bijvoorbeeld door je de gelegenheid te geven deel te nemen aan onze 'Rabo online Masterclasses Ondernemen in tijden van crisis'. Een serie masterclasses die aansluit op de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Vijf weken lang bieden we elke week een online masterclass van twee uur aan.

Online samenkomen

Zeker als je al eerder hebt deelgenomen aan een van onze Rabo miniMasters dan weet je dat samenkomen en van elkaar leren heel veel brengt. Nu is fysiek samenkomen op dit moment niet meer mogelijk. Daarom hebben we onze masterclasses omgezet naar online bijeenkomsten waarin je elkaar ‘live’ tegenkomt en met en van elkaar kunt leren. Je kunt vanuit huis of kantoor direct deelnemen op pc, laptop, tablet of smartphone. De masterclasses worden gegeven in Microsoft Teams. Aan de online bijeenkomsten nemen ook een of twee van onze accountmanagers deel. Zij helpen met het beantwoorden van vragen die bij jou en jouw collega ondernemers leven.

Datums: 

  • Maandag 7 september 2020
  • Maandag 14 september2020
  • Maandag 21 september 2020
  • Maandag 28 september 2020
  • Maandag 5 oktober 2020

Tijdstip: 19.00 uur tot 21.00 uur.
Eigen bijdrage per deelnemer: € 100,- vrij van btw.

Neem deel

Wij nodigen je van harte uit om hieraan deel te nemen. Laten we samenwerken in pittige tijden!
Meer informatie en aanmelden

31-7-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn