Judith Cok nieuwe directievoorzitter Rabobank Krimpenerwaard

Judith Cok nieuwe directievoorzitter Rabobank Krimpenerwaard

We zijn verheugd dat Judith Cok per 1 april start als directievoorzitter van Rabobank Krimpenerwaard. Judith Cok is momenteel directeur Bedrijven bij Rabobank Oss Bernheze en is sinds 1989 actief binnen de Rabobank-organisatie.

Zij heeft gedurende haar Rabobank-carrière diverse functies vervuld binnen het particuliere en bedrijvendomein, zowel bij lokale banken als bij de centrale organisatie. Met de overstap naar de rol van directievoorzitter geeft Judith invulling aan haar persoonlijke ambitie om bij te dragen aan een actieve en klantgerichte coöperatieve bank. Judith Cok vormt samen met Erik van den Broek (directeur Commercie) het nieuwe directieteam van Rabobank Krimpenerwaard.

Judith: ‘’Met enthousiasme begin ik aan mijn nieuwe uitdaging als directievoorzitter van Rabobank Krimpenerwaard. Samen bereiken we meer dan alleen. Hét grondbeginsel van de coöperatie waarbij ik als directievoorzitter de ambitie heb om samen met u kennis, expertise en netwerken aan elkaar te verbinden en concrete oplossingen te creëren die de Krimpenerwaard nog sterker maken."

Krimpen aan den IJssel, 2-2-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail