Ledenaanbieding Rabo SmartPin

Met de Rabo SmartPin maakt u van uw smartphone een mobiel pinapparaat. Zo accepteert u simpel en goedkoop (contactloze) pinbetalingen via uw smartphone. En als u zakelijk lid wordt van Rabobank Krimpenerwaard, betaalt u nu de eerste drie maanden geen abonnementskosten voor Rabo SmartPin  (actievoorwaarden van toepassing). Dat is mooi meegenomen!

Lidmaatschap en Rabo SmartPin aanvragen?

Een zakelijk lidmaatschap kost u niets, maar levert veel op. Zo ontvangt u uitnodigingen voor diverse gratis evenementen en betaalt u nu de eerste drie maanden geen abonnementskosten voor de Rabo SmartPin.

Download de actievoorwaarden

Arie Kok: 'Voordelig én veilig'

Het wordt een zomer vol hapjes, buffetten en barbecue, als het aan cateraar Arie Kok ligt. ‘Vanuit onze ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij verzorgen wij alle ingrediënten voor een geslaagd buitenfeest, compleet met tent, glaswerk en feestverlichting. Op drukke dagen gaan er acht tot tien chauffeurs op pad om alles te bezorgen. Daarom kozen wij voor de Rabo SmartPin. Een stuk voordeliger dan voor iedere chauffeur een mobiel pinapparaat én veiliger, want de ontvangst van contanten wordt zo veel minder.’ 

Lees meer verhalen van ondernemers over Rabo SmartPin

Over Rabo SmartPin

Heeft u iedere dag pintransacties of slechts een aantal keer per jaar? Rabo SmartPin is geschikt voor de ondernemer die zijn klanten dagelijks wil laten pinnen, maar ook voor de ondernemer die alleen transacties heeft in het seizoen. Door de overzichtelijke kosten van €10 per maand en het vaste transactiebedrag van €0,15 kunt ook u uw klanten het gemak van pinnen aanbieden. Met Rabo SmartPin kunt u uw klanten eenvoudig laten afrekenen via de kaartlezer en de Rabo SmartPin App op uw smartphone of tablet. Ook contactloos. Voor een betaling hoeft u enkel de kaartlezer aan de klant te geven waarna deze kan betalen via de pinpas. Simpel en gebruiksvriendelijk.

Meer over Rabo SmartPin

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven