Mobielbankieren

Workshop Mobielbankieren

Komende maanden organiseert Rabobank Krimpenerwaard workshops voor Rabo Mobielbankieren.

Rabo Bankieren App

De tablet en mobiele telefoon nemen tegenwoordig een niet weg te denken plaats in. Niet alleen bij werk of studie, maar ook thuis. Mensen komen met elkaar in contact via internet, wisselen kennis en informatie uit, of gaan op zoek naar nieuws. Het is zelfs mogelijk om via uw tablet of telefoon uitgebreid te winkelen en uw bankzaken te regelen via de vernieuwde Rabo Bankieren App.

Maar hoe werkt de Rabo Bankieren App? 

Wat kan ik voor bankzaken regelen via de App?

En is het veilig om te bankieren via de App?

Op deze en nog meer vragen krijgt u antwoord tijdens onze workshop Mobielbankieren.

Met vertrouwen zelfstandig mobielbankieren

Graag laten wij u kennis maken met de Rabo Bankieren App. De eerste workshop vindt donderdag 5 april plaats in het Adviescentrum van Rabobank Krimpenerwaard, Raadhuisplein 4 te Krimpen aan den IJssel. U kunt kiezen uit de middagsessie van 15.00 uur tot 17.00 uur of de avondsessie van 19.00 uur tot 21.00 uur. 

Bankieren op uw eigen tablet of telefoon

De workshop wordt gegeven door onze adviseurs. Zij laten u kennismaken met de mogelijkheden die mobielbankieren biedt. De inhoud van de workshop is afgestemd op de praktijk. U leert op eenvoudige wijze omgaan met het bankieren via uw tablet of telefoon die u zelf meeneemt. Na afloop bent u in staat via de Rabo Bankieren App zelfstandig en met vertrouwen uw financiële zaken te regelen.

Aanmelden

Heeft u interesse in deze leerzame workshop? Meld u dan nu aan via onderstaande knop. Wilt u op een latere datum deelnemen? Gebruik dan ook het aanmeldformulier en wij nodigen u uit voor een latere datum. Voor meer informatie belt u met ons Adviesteam Particulieren op telefoonnummer (0182) 32 25 00. We staan voor u klaar.

Klik hier om aan te melden

Krimpen aan den IJssel, 8-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn