Onze geldautomaat in Lekkerkerk gaat verhuizen

Geldautomaat

Rabobank heeft in de afgelopen periode verschillende keren met plofkraken te maken gehad. Deze plofkraken brachten schade toe aan de geldautomaten en aan omliggende panden. We nemen daarom een aantal maatregelen, zoals het sluiten of verplaatsen van onze geldautomaten.

Veiligheid voorop

‘Zoals de meeste mensen wel hebben kunnen lezen in de media, verscherpt de Rabobank de beveiliging op de geldautomaten. De Rabobank ziet het aantal pogingen tot plofkraken op geldautomaten toenemen. Bijna iedere week is het helaas raak. Naast de schade aan automaten zien we door het gebruik van zware explosieven de schade aan de omgeving en kans op persoonlijk letsel stijgen. En dat is vreselijk’, legt Judith Cok, directievoorzitter van Rabobank Krimpenerwaard uit. ‘De grootste zorg zit in het toegenomen risico op persoonlijk letsel. De bank neemt daarom maatregelen die criminelen moeten ontmoedigen en de schade na plofkraken beperken. De bank heeft daarbij vooral oog voor de veiligheid van omwonenden.’

Verhuizing geldautomaat Lekkerkerk

Om deze reden is met ingang van 13 november onze geldautomaat aan het Raadhuisplein 4 in Lekkerkerk buiten werking. U kunt vanaf 6 november bij de Coop supermarkt aan het Raadhuisplein 9 in Lekkerkerk tijdens openingstijden gebruik maken van onze nieuwe geldautomaat, welke zich in de winkel bevindt. De sealbagautomaat blijft wel beschikbaar op de oude locatie.

Buiten de openingstijden kunt u gebruik maken van een van onze andere geldautomaten in Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Bergambacht, Gouderak of Haastrecht.

Coop Lekkerkerk is maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 21:00 en op zaterdag
van 07:30 – 21:00.

Krimpen aan den IJssel, 16-10-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn