Tijdelijke locatie servicekantoor Bergambacht

Hypotheek inloopspreekuur

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een nieuwe start. De verbouwingsplannen van het pand waarin ons servicekantoor in Bergambacht is gevestigd, gaan een volgende fase in.

Op 16 januari 2018 verhuizen wij onze activiteiten naar een tijdelijke locatie: Hoofdstraat 76. Deze locatie is dicht bij ons huidige servicekantoor. Vanuit dit tijdelijke kantoor staan wij voor u klaar voor inloop- en adviesgesprekken. Veel services kunt u ook direct zelf online regelen via onze website.

Direct zelf regelen

De geld- en sealbagautomaat blijven tijdens de verbouwing beschikbaar in het ‘oude’ kantoor aan de Hoofdstraat 93. De stortautomaat is tijdelijk niet beschikbaar. Na een ingrijpende renovatie keren wij hier terug als servicekantoor dat helemaal past bij deze tijd, waar wij onze service zo effectief mogelijk kunnen inzetten voor u als klant van onze bank.

Medio 2018 verplaatsen wij onze geld- en stortautomaat naar een andere locatie in Bergambacht, anders dan ons servicekantoor aan de Hoofdstraat. Over deze nieuwe locatie ontvangt u later meer informatie. De muntrolautomaat keert niet meer terug. Heeft u slechts enkele muntrollen nodig? Particuliere klanten kunnen voor maximaal twee muntrollen terecht bij de servicebalie van PLUS Van der Vlist aan de Hoofdstraat 110.

Tot het zover is kunt u voor het storten van contant geld en opnemen van muntrollen terecht in ons Adviescentrum aan het Raadhuisplein 4 in Krimpen aan den IJssel en bij andere Rabobankkantoren in Lopik (Rembrandtsplein 1, alleen voor het storten van contant geld) of Gouda (Nieuwe Markt 73 en Gildenburg 96).

Onze medewerkers in Bergambacht ontmoeten u, bij vragen en voor het doorspreken van úw (nieuwe) plannen, graag in hun tijdelijke onderkomen.

Namens alle medewerkers van Rabobank Krimpenerwaard bedanken wij u voor uw begrip en wensen wij u een mooi 2018!

Bergambacht, 11-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn