Bijeenkomst ‘Langer zelfstandig wonen’ op maandag 28 mei

Langer zelfstandig wonen

Je denkt na over de toekomst. De kinderen zijn het huis al uit - en anders laat dat niet lang meer op zich wachten. Misschien is kleiner wonen dan niet eens zo’n gek idee, maar doe je daar slim aan? En hoe benut je de overwaarde van je huis maximaal? Of je blijft lekker waar je zit en maakt je woning levensbestendig. Hoe je de toekomst ook voor je ziet, Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen helpt je graag op weg tijdens de presentatie ‘Langer zelfstandig wonen’ op maandagavond 28 mei in Beugen. Want er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Presentatie

Na de succesvolle presentaties ‘Langer zelfstandig wonen’ op de Regionale Seniorenbeurs op 6 en 7 april jl. organiseert Rabobank een bijeenkomst waar nogmaals deze presentatie gegeven wordt. Diegene die tijdens de beurs verhinderd waren én alle andere 50+’ers die geïnteresseerd zijn in dit thema zijn alsnog van harte welkom op maandag 28 mei in het Rabobank Adviescentrum aan de Zuster Bloemstraat 20 in Beugen. De ontvangst is vanaf 19.00 uur, de presentatie start om 19.30 uur. 

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan tot en met 21 mei door te bellen naar (0485) 450 450 of een email te sturen naar financieeladvies.lvcm@rabobank.nl. Geef hierbij aan met hoeveel personen je aanwezig bent.

Beugen, 26-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn