Bijeenkomst: ‘Regie in eigen hand’ op 18 oktober

Bekijk hier de vacature

‘Wie regelt uw (financiële) zaken als het u niet meer lukt?’ Gezondheids- problemen kunnen soms roet in het eten gooien. Toch kunnen we er zelf veel aan doen om de regie zo lang mogelijk in eigen hand te houden. Handige tips om grip te houden op het leven komen voorbij tijdens de bijeenkomst: ‘Regie in eigen hand’ op 18 oktober, locatie Catharinahof, Koninginnedijk 252 in Grave.

‘Mijn moeder is vergeetachtig aan het raken. Mag ik haar pincode gebruiken om boodschappen voor haar te doen?’ Vaak een vriendelijk aanbod, maar hoe voorkom je misbruik? Zo zijn tal van voorbeelden te noemen waar men misschien niet meteen bij stil staat, maar wel goed is om nu al over na te denken.

Programma

Gemeenten Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert, Platform Gehandicapten Sint Anthonis, Notariskantoor Teeuwen, K&K Bewindvoeringen en Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen hebben de handen in één geslagen om dit laagdrempelige event tot een succes te maken. Tijdens de avond geven de partijen in een heldere presentatie praktische tips over hoe men zo lang mogelijk verantwoord financieel zelfstandig kan blijven. En welke maatregelen je kunt treffen mocht dit onverhoopt niet meer lukken. Daarnaast is er volop ruimte om in gesprek te gaan met de adviseurs en om persoonlijke vragen te stellen.

Aanmelden

Bij de receptie van Catharinahof kan men zich kosteloos voor dit event aanmelden. Voor diegene die zich liever online aanmeldt is het mogelijk om zijn/haar inschrijving te mailen naar: info@catharinahofgrave.nl. Tot dan!

13-9-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn