Bijeenkomst aankoop en verhuur 2e woning

campagnebeeld hr

Het kopen en verhuren van een tweede (of derde) woning kan een mooi rendement opleveren. Maar het onderwerp ‘investeren in stenen’ is bij veel mensen nog onbekend. Daarom organiseren Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen en Makelaardij Nooijen op donderdagavond 26 oktober vanaf 19.00 uur een bijeenkomst waarin zij de voors en tegens op een rij zetten voor mensen die de aankoop van een woning voor verhuur overwegen.

Samen met de Rabobank licht Makelaardij Nooijen tijdens de informatieavond toe wat er komt kijken bij het kopen van een tweede woning voor verhuur, hoe je de woning verhuur gereed maakt en hoe je het verhuurtraject regelt inclusief het beheer van de woning. Makelaardij Nooijen kan klanten in al die stappen op weg helpen, of de verhuur compleet voor hen uit handen nemen.

Huurmarkt

De huurmarkt wordt gekenmerkt door meer vraag dan aanbod. Daarnaast levert investeren in een tweede woning een bron van extra inkomsten op. En dat kan zeker interessant zijn, voor mensen die hun spaargeld beter willen laten renderen bijvoorbeeld. Maar ook voor senioren die nu al in een appartement voor de toekomst willen investeren. Of voor vermogenden die hun geld alvast in een woning voor hun kinderen willen steken.

Aanmelden

De mogelijkheden rondom de aankoop en verhuur van een tweede woning – zowel qua opbrengst als qua beheer – worden tijdens de informatiebijeenkomst op donderdag 26 oktober helder uiteen gezet. Het programma start om 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) en vindt plaats in het Rabobank Adviescentrum aan de Zuster Bloemstraat 20 in Beugen. Aanmelden voor de informatieavond kan tot en met 11 oktober via de onderstaande button.

Schrijf je in!

Beugen, 29-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn