Business Event 2018

Business Event

Het ‘groeit en bloeit’ in Land van Cuijk en Maasduinen. Vanuit die positieve boodschap steken we alweer het vijfde Business Event in, met als thema Business Garden. De jubileum editie van BE2018 vindt plaats op 19 april bij het Inspyrium, Beerseweg 45, in Cuijk. Topspreker Jan Jonker, gastvrouw Helga van Leur en drie inspirerende breakout-sessies geven jou als ondernemer inzichten om het maximale uit je eigen ‘tuin’ te halen en zo de regio nog meer tot groei en bloei te brengen.

Wie ga je zien?

Allereerst is er Jan Jonker, hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zijn werk concentreert zich op nieuwe businessmodellen in een veranderende economie. Aansluitend nemen lokale ondernemers jou mee in drie break-out sessies. Zij delen wat de regio te bieden en te ontdekken heeft op het gebied van People, Planet en Purpose. De gastvrouw is niemand minder dan Helga van Leur: maar liefst 20 jaar was ze te zien als weervrouw bij RTL. Tegenwoordig zet ze zich in als ambassadeur van klimaat en duurzaamheid.

Kaarten bestellen?

Kom naar BE2018 en ontdek samen met heel ondernemend Land van Cuijk en Maasduinen wat onze regio te bieden en te ontdekken heeft op het gebied van People, Planet en Purpose. Kaarten voor BE2018 zijn verkrijgbaar via www.BE2018.nl en kosten 15 euro per persoon. Wees er snel bij, want er is maar plek voor 400 ondernemers.

www.BE2018.nl

5-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn