Cursus online bankieren

Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen organiseert regelmatig cursussen over online bankieren. Tijdens de cursus leer je hoe je jouw bankzaken zelf via de computer, mobiele telefoon of tablet kunt regelen.

De cursus

Tijdens deze cursus krijg je uitleg over het online regelen van jouw bankzaken en ga je onder begeleiding van een adviseur zelf aan de slag. Daarnaast krijg je tips en adviezen over veilig online bankieren. Wil je leren bankieren via de computer of via jouw mobiele telefoon of tablet? Meld je dan aan voor de cursus online bankieren van de Bibliotheek en Rabobank.

Tijdens de cursus wordt er gezorgd voor een computer en internet. Deelnemers mogen zelf een mobiele telefoon of tablet meenemen (niet verplicht). De cursus wordt kosteloos aangeboden voor klanten van de Rabobank en er is een maximum van 10 deelnemers.

Data en locaties

Via onderstaande button ga je naar de website van de Bibliotheek. Daar vind je, onder de kop ‘cursussen’, alle data en locaties. Ook kun je je via die website aanmelden.

Staat er geen (geschikte) datum tussen, maar wil je wel graag een cursus bijwonen? Laat dit ons dan weten door te bellen naar 0485 – 450 450 of te mailen naar dagelijksebankzaken.lvcm@rabobank.nl.

Data & locaties

Internetbankieren

De cursus internetbankieren bestaat uit 2 bijeenkomsten en wordt u gratis aangeboden. Er is een maximum van 10 deelnemers. Tijdens de eerste bijeenkomst wordt uitleg gegeven over Internetbankieren, het regelen van uw bankzaken via een computer of laptop. Tijdens de tweede bijeenkomst gaat u zelf met fictieve bankrekeningen het Internetbankieren oefenen. 

Ook in 2018 worden er weer cursussen gegeven voor internet- en mobielbankieren. Hou de website in de gaten voor de data en meer informatie.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven