Nieuwe directievoorzitter a.i.

directievoorzitter

Beugen, mei 2018 – Per 14 mei jl. is Aernout van der Does gestart als nieuwe directievoorzitter a.i. bij Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Aangezien Aernout de taken overneemt van Bouwien Janssen, vervult hij tevens de functie van directeur Bedrijven. Aernout heeft nationale en internationale bankervaring binnen de Rabobank organisatie.

De Raad van Commissarissen heeft in dit benoemingsproces afstemming gezocht met Peter Swinkels (directievoorzitter), die volledig achter deze (tijdelijke) oplossing staat. Swinkels laat weten: ‘Op dit moment ben ik nog aan het re-integreren, echter gaat dit niet zo vlot als ik zou willen. Daarom ben ik blij dat Aernout ons directieteam voorlopig komt versterken. Ik wens Aernout enorm veel succes en werkplezier!’. Directeur Particulieren en Private Banking, Ron Vanlier, sluit zich hier volledig bij aan.

Bouwien Janssen neemt eind mei na 25 jaar afscheid van de coöperatieve Rabobank. Ze laat weten: ‘Ik vond het een eer, dat ik mee mocht denken over relevante maatschappelijke thema’s en projecten. Thema’s en projecten die wij vanuit de Rabobank als vanzelfsprekend een warm hart toedragen.’ Zoals het Platform Mooi Maasvallei, de Smaakcentra, de Innovatieve Hotspot Land van Cuijk, het Business Event, de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg en de Ondernemersboost (in samenwerking met Ondernemerslift+).

Per 1 juli 2018 start Bouwien als Directeur Development & Alumni Relations bij de Universiteit in Maastricht. Een mooie uitdaging, die zij als echte zuiderling, met veel enthousiasme tegemoet treedt.

22-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn