Geldautomaten Gennep en Wanroij over naar Geldmaat

Geldmaat

In de week van 19 april is gestart met het ombouwen van de geldautomaten in Gennep naar Geldmaat. In de week van 10 mei gaat de geldautomaat in Wanroij over naar Geldmaat.

Situatie Gennep

Op donderdag 22 april wordt de overgang van de automaten aan het Europaplein 10 gestart met het uitschakelen van de stortautomaat voor biljetten en munten. Op donderdag 29 april staat de ombouw van de pinautomaat op deze locatie van Rabobank naar Geldmaat gepland. Er wordt dan een automaat geplaatst waarbij zowel gepind als losse biljetten gestort kunnen worden. De ombouw zal meerdere dagen in beslag nemen, naar schatting tot en met vrijdag 30 april. Enkele dagen vóór de 29ste wordt de geldautomaat reeds buiten werking gesteld om de migratie mogelijk te maken.

Situatie Wanroij

Op dinsdag 11 mei staat de ombouw van de pinautomaat van Rabobank aan de Dorpsstraat 2 in Wanroij naar Geldmaat gepland. De ombouw duurt naar schatting tot en met woensdag 12 mei. Enkele dagen vóór 11 mei wordt de geldautomaat reeds buiten werking gesteld om de migratie mogelijk te maken.

Locatiewijzer Geldmaat

Op de locatiewijzer van Geldmaat staan alle beschikbare automaten, adressen en openingsuren vermeld, evenals de geplande wijzigingen in de komende periode. Bij automaten van Geldmaat kun je overigens met iedere bankpas terecht, dus je hoeft niet uit te wijken naar een Rabobankautomaat. Daarnaast merken wij dat steeds meer klanten het gemak van het regelen van bankzaken via internet of de Rabo App ontdekken en komen er steeds meer nieuwe manieren om te betalen, zoals het Betaalverzoek of 06-Betalen. Geen vervanging voor chartaal geld, maar wel een mooi (en veiliger) alternatief!

Ga naar de locatiewijzer van Geldmaat

Land van Cuijk en Maasduinen, 19-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn