Heropening Rabobank kantoor in Gennep

Rabobank Kantoor Gennep Zandstraat

De Rabobank wil u en onze andere klanten in tijden van corona zo goed mogelijk blijven helpen, zodat u op een makkelijke en veilige manier uw bankzaken kunt regelen. Voor urgente bankzaken kon u de afgelopen periode terecht op ons advieskantoor in Beugen. Vanaf maandag 22 juni heropenen we ons kantoor in Gennep en bent u weer van harte welkom aan de Zandstraat 64.

Zo lang het coronavirus er is blijft de Rabobank terughoudend met het heropenen van kantoren. Over de heropening van onze kantoren in Boxmeer, Cuijk en Mill is daarom nog geen besluit genomen. Zodra wij een van deze kantoren weer openen, communiceren wij dit op deze website.

Online bankzaken regelen

Gelukkig kunt u veel bankzaken eenvoudig zelf regelen. Gesprekken met onze adviseurs vinden bij voorkeur online of via telefoon/chat plaats. Via de Rabo App en Online Bankieren (onderin bij contact) kunt u snel en gemakkelijk chatten met onze adviseurs.

Je hypotheek online regelen? Dat kan! Met Rabo Samen Online voor Hypotheken. Daarbij regel je jouw hypotheek online, samen met een hypotheekadviseur van Rabobank.

Vestigingen en Automaten

Meer informatie over onze kantoren en de actuele openingstijden vind je op onze website.

29-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn