Hypotheek Inloopspreekuur

De Rabo Woonweken komen er aan! En dat betekent dat Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen op drie achtereenvolgende zaterdagen een Hypotheek Inloopspreekuur organiseert. Naast het reguliere inloopspreekuur op de 1e zaterdag van de maand is de Rabobank in september twee zaterdagen extra open. 

Je bent dus op zowel 23 september, 30 september als 7 oktober tussen 10.00 uur en 14.00 uur van harte welkom voor al jouw woonvragen. Een ideaal moment om jouw vragen aan een van onze Financieel Adviseurs te stellen vooraf of na jouw bezoek aan jouw droomhuis tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september! Je weet dan gelijk waar je aan toe bent.

Bereid u alvast voor

U kunt nu al zelf een schatting krijgen van hoeveel u kunt lenen. Open daarvoor online een Rabobank Hypotheekdossier. Zo bent u goed voorbereid.  Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs en een actuele salarisstrook mee te nemen, wanneer u ons bezoekt.

Afspraak maken

Natuurlijk bent u ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs op telefoonnummer (0485) 45 04 50.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven