Keukenbazen Battle 2018 start na de zomer

keuken baasje

Welk team mag zich op 10 oktober a.s. Keukenbazen 2018 noemen? En wie wordt SmaakBurgemeester van Nederland? Na de zomer gaat de Keukenbazen Battle 2018 van start. Het is de vierde keer dat AgriFood Capital Keukenbazen organiseert; de leukste en spannendste kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar uit alle 17 gemeenten in Noordoost-Brabant. De Brabantse topchef Jan van Hout is voorzitter van de jury. Rabobank, Koning Willem I College, Hutten Catering en Sligro zijn partners van de wedstrijd. De finale vindt plaats tijdens Dutch Agri Food Week.

Vorig jaar

In 2017 deden maar liefst 147 teams mee, afkomstig uit alle 17 gemeenten in Noordoost-Brabant. Team Liefde voor het eten! uit Sint Anthonis won de wedstrijd, hun coach was chefkok Niels van Kessel van restaurant De Drie Burgemeesters. Burgemeester Marleen Sijbers van Sint Anthonis werd SmaakBurgemeester van Nederland.

Lekker en gezond met producten uit de buurt

De opdracht voor de teams luidt: ‘Maak een hoofdgerecht met lekkere en gezonde producten uit je eigen buurt’. Deelnemers gaan in teams van twee of drie kinderen de strijd aan; per gemeente gaat één team door naar de finale op zaterdag 6 oktober bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch.

Voor Keukenbazen trekt AgriFood Capital samen op met de zeventien deelnemende gemeenten. Zij zijn belangrijke partners voor het slagen van deze wedstrijd; de burgemeesters zijn Voor Keukenbazen trekt AgriFood Capital samen op met de zeventien deelnemende gemeenten. Zij zijn belangrijke partners voor het slagen van deze wedstrijd; de burgemeesters zijn ambassadeur van Keukenbazen. De deelnemende gemeenten zijn Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Heusden, Landerd, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Uden en Vught.

Partners van Keukenbazen zijn Rabobank, Sligro, Hutten Catering, Koning Willem I College, alle jurykoks en alle deelnemende lokale foodleveranciers. Lees hier waarom o.a. wij Keukenbazen supporten: https://www.keukenbazen.nl/partners-2018

Op de hoogte blijven? 

16-8-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn