Ondernemersboost@Rabobank

Ondernemers kunnen voortaan aanschuiven bij de Rabobank voor to-the-point kennissessies, pitches van andere ondernemers en antwoord op ondernemersvragen. Én meteen een hapje mee-eten.

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen dekt samen met Ondernemerslift+ de tafel voor ondernemers uit de eigen regio tijdens Ondernemersboost@Rabobank. Eerst een hapje en een drankje van veelal lokale ondernemers, zoals de kaas- of wijnboer, een Italiaanse delicatessenzaak, de slager om de hoek of een palingkwekerij. Aansluitend volgen twee praktische en to-the-point kennissessies, plus een pitch van een lokale ondernemer. Een hapklare Ondernemersboost zeg maar; zodat je de volgende dag direct met nieuwe energie aan de slag kunt. Dus of je nu startende ondernemer bent of je bestaande MKB-bedrijf verder wilt ontwikkelen, kom vooral kennis opdoen en mee-eten. Eten moeten we immer allemaal.

Programma Ondernemersboost

Binnenkort verschijnt hier de exacte datum en het nieuwe programma voor de volgende Ondernemersboost in 2018. Nog even geduld..

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven