Ondernemersboost@Rabobank

Ondernemers kunnen voortaan aanschuiven bij de Rabobank voor to-the-point kennissessies, pitches van andere ondernemers en antwoord op ondernemersvragen. Én meteen een hapje mee-eten.

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen dekt samen met Ondernemerslift+ de tafel voor ondernemers uit de eigen regio tijdens Ondernemersboost@Rabobank. Eerst een hapje en een drankje van veelal lokale ondernemers, zoals de kaas- of wijnboer, een Italiaanse delicatessenzaak, de slager om de hoek of een palingkwekerij. Aansluitend volgen twee praktische en to-the-point kennissessies, plus een pitch van een lokale ondernemer. Een hapklare Ondernemersboost zeg maar; zodat je de volgende dag direct met nieuwe energie aan de slag kunt. Dus of je nu startende ondernemer bent of je bestaande MKB-bedrijf verder wilt ontwikkelen, kom vooral kennis opdoen en mee-eten. Eten moeten we immer allemaal.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor de Ondernemersboost? stuur dan een mail naar: communicatie.lvcm@rabobank.nl. Bekijk hieronder de data voor de volgende Ondernemersboost@Rabobank.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven