Ondernemersboost@Rabobank

Ondernemers kunnen voortaan aanschuiven bij de Rabobank voor to-the-point kennissessies, pitches van andere ondernemers en antwoord op ondernemersvragen. Én meteen een hapje mee-eten.

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen dekt samen met Ondernemerslift+ de tafel voor ondernemers uit de eigen regio tijdens Ondernemersboost@Rabobank. Eerst een hapje en een drankje van veelal lokale ondernemers, zoals de kaas- of wijnboer, een Italiaanse delicatessenzaak, de slager om de hoek of een palingkwekerij. Aansluitend volgen twee praktische en to-the-point kennissessies, plus een pitch van een lokale ondernemer. Een hapklare Ondernemersboost zeg maar; zodat je de volgende dag direct met nieuwe energie aan de slag kunt. Dus of je nu startende ondernemer bent of je bestaande MKB-bedrijf verder wilt ontwikkelen, kom vooral kennis opdoen en mee-eten. Eten moeten we immer allemaal.

Programma Ondernemersboost 15 november

  • 17.30 - 18.00 Hapje mee-eten
  • 18.00 - 19.00 ‘Koud bellen brrr…’
  • 19.00 - 19.15 Ondernemerspitch
  • 19.15 - 20.15 Workshop ‘Werken met je zintuigen’ of ‘Crowdfunding’
  • 20.15 - 21.00 Borrel (optioneel)

Wil je meer informatie of je aanmelden voor de Ondernemersboost in het Adviescentrum (Beugen)? Stuur dan een mail naar: communicatie.lvcm@rabobank.nl. Hopelijk tot dan!

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven