Ook nu zijn we er voor onze leden en klanten

Coronacrisis

In deze bijzondere tijd wil ik mij graag rechtstreeks tot u richten. Onze missie 'Growing a better world together' heeft in deze coronacrisis een nieuwe lading gekregen. Daarbij staat de gezondheid van u en onze medewerkers uiteraard voorop. Ook nu stellen we in het Land van Cuijk en Maasduinen onze dienstverlening, kennis en netwerk in dienst van onze leden en klanten. Maar wel op een andere wijze dan we tot op heden gewend waren.

Speciaal voor u als lid

Wiebe Draijer, voorzitter Groepsdirectie Rabobank, heeft speciaal voor u als lid een boodschap. Hierin wordt u geïnformeerd over onze aangepaste dienstverlening, nieuwe maatregelen en oplossingen die de Rabobank heeft geïntroduceerd naar aanleiding van de coronacrisis.

Ledenmagazine en platform Rabo & Co

Als lid ontvangt u één dezer dagen het nieuwe ledenmagazine Rabo & Co. Het zal u hierin opvallen dat er geen aandacht wordt besteed aan de huidige coronacrisis. Op het moment dat het blad gedrukt werd, was deze crisis nog niet aan de orde. Nadere tekst en uitleg hierover vindt u eveneens in het bericht van Wiebe Draijer.

Desondanks zijn we trots op dit magazine waarin we laten zien waar de bank vandaan komt en waar we voor staan. Op het aanverwante platform Rabo & Co staan mooie initiatieven van mensen die met ons geloven in de kracht van samenwerken. Ook u kunt hieraan deelnemen. Het platform wordt regelmatig aangevuld met nieuwe initiatieven.

Voortzetting dienstverlening

Particuliere klanten hebben vragen en zorgen over hun dagelijkse bankzaken, verzekeringen of hypotheek. Ondernemers komen ineens voor onverwachte uitdagingen te staan met teruglopende omzetten, minder inkomsten en de continuïteit van hun bedrijfsactiviteiten. Maar ook de plaatselijke verenigingen en stichtingen zien hun inkomsten teruglopen door gesloten kantines en afgelaste evenementen. Dagelijks staan wij vanuit ons adviescentrum in Beugen, bij voorkeur online of via telefoon/chat in contact met onze klanten. Wij werken met man en macht aan het op peil houden van onze dienstverlening en de invulling van onze maatschappelijke rol.

Samen slaan we de handen ineen

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen slaat met alle betrokken partijen de handen ineen. Samen proberen we met u de huidige crisis het hoofd te bieden en elkaar te helpen waar mogelijk.

Dank aan u voor het in ons gestelde vertrouwen. Mede namens mijn collega's wens ik u sterkte in deze moeilijke periode.

Met hartelijke groet,

Aernout van der Does
Directievoorzitter Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen

Beugen, 3-4-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn