Rabo Woonweken

Rabo Woonweken

Of je nu op het punt staat om je eerste huis te kopen, op zoek bent naar een andere woning of nieuw gaat bouwen, het is wel zo fijn als je precies weet waar je aan toe bent. Met de aantrekkende woningmarkt en de groeiende vraag naar woningen moet je als koper immers snel reageren en weten wat haalbaar is. Tijdens de Rabo Woonweken beantwoorden we vrijblijvend al jouw woonvragen! Vier weken op rij zetten we de deuren open.

Startersweek 19 maart t/m 25 maart

Als starter op de woningmarkt komt er nogal wat op je af. Daarom helpen we je graag verder tijdens onze starterscafés in de buurt. Niet op het Rabobank-kantoor, maar bij jou om de hoek zodat je vrijblijvend binnen kunt lopen en onder het genot van een kop koffie of drankje al je woonvragen kunt stellen.

Starterscafe's

 • Maandag 19 maart van 18.00 tot 21.00 uur - 't Lagerhuis in Mill
 • Dinsdag 20 maart van 18.00 tot 21.00 uur - Kansas in Cuijk
 • Woensdag 21 maart van 18.00 - 21.00 uur - Brasserie de Bock in Boxmeer
 • Woensdag 21 maart van 9.00 tot 21.00 uur - Ontmoet@Rabobank bij Rabobank Adviescentrum in Beugen
 • Donderdag 22 maart van 18.00 tot 21.00 uur - De Mouter in Gennep

Doorstromersweek 26 maart t/m 1 april

Je speelt met het idee om een andere woning te kopen. Of misschien heb je zelfs al concrete plannen. Maar waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van een passende hypotheek? Moet je nou eerst gaan kopen of juist eerst verkopen? Wat kun je doen op het gebied van duurzaamheid? En wat is het belang van het maken van een financiële planning? Tijdens de informatiebijeenkomst 'Een ander huis kopen' op dinsdag 27 maart helpen we je graag op weg. 

Aanmeldbutton volgt, houd de website in de gaten.

Inloopdagen 'Gescheiden verder'

Op 26 en 29 maart kun je ook vrijblijvend binnenlopen met al je vragen als je na het beëindigen van je relatie een nieuwe woning zoekt of de hypotheek op je bestaande huis alleen wilt overnemen.

 • Maandag 26 maart
  17.00 - 20.00 uur: Inloopavond 'Gescheiden verder', Rabobank Adviescentrum, Zuster Bloemstraat 20, Beugen.
  Aanmelden niet nodig.
 • Donderdag 29 maart
  10.00 - 14.00 uur: Inloopochtend 'Gescheiden verder', Rabobank Adviescentrum, Zuster Bloemstraat 20, Beugen.
  Aanmelden niet nodig.

50+ week 2 april t/m 8 april

Je denkt na over de toekomst. De kinderen zijn het huis al uit - en anders laat dat niet lang meer op zich wachten. Misschien is kleiner wonen dan niet eens zo’n gek idee, maar doe je daar slim aan? En hoe benut je de overwaarde van je woning maximaal? Of je blijft lekker waar je zit en maakt je woning levensbestendig. Hoe je de toekomst ook voor je ziet, tijdens de Seniorenbeurs in Mill, op 6 en 7 april, beantwoorden we al je vragen. Tijdens de beurs beantwoorden onze adviseurs graag al je (woon)vragen in de Rabobank-stand. 

Informatiebijeenkomsten 'Langer zelfstandig wonen'

 • Vrijdag 6 april
  Om 15.00 én 16.30 uur presentatie 'Langer zelfstandig wonen' 
 • Zaterdag 7 april
  Om 11.00 én 14.30 uur presentatie 'Langer zelfstandig wonen'
  Aanmeldbutton volgt, houd de website in de gaten.

Nieuwbouwweek 9 april t/m 15 april

Waar moet ik beginnen als ik zelf een huis wil bouwen? Hoe voorkom ik verrassingen en onverwachte meerkosten? Alleen of in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap laten bouwen? Wie zelf een huis bouwt, loopt al snel tegen veel uitdagingen aan. Op 10 april organiseren we daarom een informatieavond 'Nieuwbouw' op het Rabobank-kantoor in Beugen. Ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een huis? Meld je dan binnenkort aan voor deze bijeenkomst. De aanmeldbutton volgt, houd de website in de gaten. 

Beugen, 13-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn