Rabo Woonweken

Rabo Woonweken

De Rabo Woonweken komen er weer aan! En dat betekent dat Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen op twee zaterdagen in oktober op alle kantoren in de regio een Hypotheek Inloopspreekuur organiseert. 

Naast het reguliere inloopspreekuur op de 1e zaterdag van de maand is de Rabobank in oktober één zaterdag extra open. Op zowel zaterdag 6 oktober als 13 oktober kun je tussen 10.00 uur en 14.00 uur binnenlopen met al jouw woonvragen. En tijdens deze speciale dagen kun je niet alleen terecht in ons Adviescentrum in Beugen, maar ben je ook van harte welkom op één van onze andere kantoren. 

Een ideaal moment om jouw woonvragen te stellen vooraf of na jouw bezoek aan jouw droomhuis tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 oktober! Je weet dan gelijk waar je aan toe bent.

Bereid je alvast voor

Je kan nu zelf al een schatting krijgen van hoeveel je kunt lenen. Open daarvoor online een Rabobank Hypotheekdossier. Zo ben je goed voorbereid. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs en een actuele salarisstrook mee te nemen, wanneer je ons bezoekt.

Meer over het Hypotheekdossier

Niet in de gelegenheid?

Kom dan op een andere datum naar het Hypotheek Inloopspreekuur (iedere 1e zaterdag van de maand in Beugen) of plan een afspraak met één van onze financieel adviseurs.

Meer over het Hypotheek Inloopspreekuur

Beugen, 21-8-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn