Rabobank keert ruim € 245.000,- uit aan verenigingen en stichtingen

Winnaar originaliteitsprijs

Op maandag 5 november vond de finaleavond van de Rabobank Clubkas Campagne plaats. Tijdens deze feestelijke avond in Schouwburg Cuijk heeft Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen ruim € 245.000,- uitgekeerd aan 620 verenigingen en stichtingen uit de regio.

De finaleavond, die bezocht werd door zo’n 600 vertegenwoordigers van diverse lokale verenigingen en stichtingen, werd geopend door Gymnastiekvereniging ODI. Aansluitend werden er diverse clubs op het podium gevraagd en kregen zij hun cheque overhandigd. Stichting InDeBan gaf halverwege de avond nog een muzikaal optreden.

De andere clubs ontvingen aan het einde van de avond hun cheque. Het bedrag dat de clubs ontvingen hing af van hoeveel stemmen de club heeft gekregen. Alle leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen hebben in september hun stem mogen uitbrengen. Iedere stem staat voor een bepaald bedrag, dus hoe meer stemmen, hoe meer geld voor de vereniging.

Volleybalvereniging Apollo Mill ontving een extra cheque ter waarde van € 100,-. Dit hebben zij verdiend, omdat deze club de origineelste campagne heeft gevoerd om stemmen te werven. Klik op de button hieronder om alle uitslagen van de deelnemende clubs te zien.

Uitslagen

Campagne 2019

In 2019 wordt de Rabobank Clubkas Campagne vervangen door een nieuwe actie. Dit betekent dat er vanaf 1 januari 2019 geen Rabobank Clubkas Campagne start. De voorbereidingen voor de nieuwe campagne zijn momenteel in volle gang. Hoe dit eruit komt te zien wordt later bekend gemaakt via onze website.

12-11-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn