Regionale Seniorenbeurs op 6 en 7 april

Regionale Seniorenbeurs

Na de succesvolle editie van 2016 organiseert de KBO ook dit jaar weer de Regionale Seniorenbeurs. Dit jaar vindt deze plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 april in City Resort Mill (voorheen Fitland Mill). De Seniorenbeurs is een laagdrempelige, informatieve en vooral ook gezellige beurs voor senioren met het thema ‘wonen met of zonder zorg’. 

Wat kun je verwachten? In de eerste plaats zijn er tal van regionale welzijnsorganisaties, mantelzorgverenigingen en hobby- of vrijwilligersclubs aanwezig. Ook zijn de vijf gemeenten op de beurs vertegenwoordigd. Daarnaast is er een grote diversiteit aan standjes op het gebied van wonen en zorg. Plus volop entertainment. Zang, muziek, een drankje of wat eten. 

Presentaties ‘Langer zelfstandig wonen’ tijdens de Seniorenbeurs

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen is ook tijdens de beurs aanwezig. Tijdens deze twee dagen staan onze adviseurs in de Rabobank-stand graag voor je klaar om al jouw woonvragen te beantwoorden. Daarnaast organiseert Rabobank tijdens de beurs presentaties met het thema 'Langer zelfstandig wonen'. Overweeg je kleiner te gaan wonen of jouw huidige woning levensbestendig te maken? Wil je weten hoe je de overwaarde van jouw huis kunt benutten als aanvulling op je inkomen? Kom dan vrijblijvend naar één van de presentaties, want er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

De presentaties worden gegeven in zaal ‘Dublin’ op:

  • Vrijdag 6 april om 15.00 én om 16.30 uur
  • Zaterdag 7 april om 11.00 én om 14.30 uur

Aanmelden voor deze presentaties is niet noodzakelijk, dus wees vooral welkom. Wil je wel verzekerd zijn van een plaats bij één van de presentaties? Meld je dan aan via onderstaande button.

Aanmelden

Rabo Woonweken

De presentaties van Rabobank tijdens de Regionale Seniorenbeurs maken onderdeel uit van de Rabo Woonweken. Tijdens de Rabo Woonweken zet Rabobank vier weken op rij de deuren open. Iedere week een ander thema en andere activiteiten. Van starters tot 50+’ers. En van doorstromers tot nieuwbouwers.

Meer informatie over Rabo Woonweken

Mill, 12-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn