Stemuitslag Rabo ClubSupport 10 november bekend

Rabo ClubSupport 2020

De Rabobanken in Oost-Brabant maken op dinsdag 10 november de uitslag bekend van Rabo ClubSupport. Op die dag krijgen de deelnemende verenigingen een e-mail waarin de uitslag bekend wordt gemaakt. 

Rabo ClubSupport nadert haar ontknoping en heel veel verenigingen wachten op dit moment in spanning af wat het resultaat is van deze editie. Maar liefst 697 verenigingen en stichting uit Land van Cuijk en Maasduinen hebben deelgenomen en vol enthousiasme campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. 11082 leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen hebben gestemd.

Veel clubs en verenigingen hebben het de afgelopen periode te verduren gehad door de crisis. We kunnen nog steeds niet sporten, zingen, dansen en hobby’s uitoefenen zoals we dat gewend zijn en daarom kunnen clubs en verenigingen een steuntje in de rug goed gebruiken. We zijn dan ook heel blij dat we op 10 november a.s. de uitslag van Rabo ClubSupport 2020 bekend kunnen maken. Alle deelnemende verenigingen en stichting ontvangen deze dag een e-mail met gepersonaliseerde video waarin het bedrag dat de betreffende club heeft opgehaald vermeld wordt.

Bekijk hier in een oogopslag welke clubs dit jaar de meeste stemmen hebben opgehaald!


Top 100 (PDF)

9-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn