Verhuizing Rabobank kantoor Boxmeer en automaten

Verhuizing

In verband met de verkoop van het pand aan de Steenstraat 106 in Boxmeer verhuist het Rabobank kantoor naar Beugen. Vanaf maandag 29 oktober kunnen klanten met hun bankzaken terecht in het huidige Adviescentrum in Beugen. Om dichtbij te blijven keert er in het huidige pand in Boxmeer een servicepunt terug. De exacte datum voor het openen van dit servicepunt is nog niet bekend. In verband met de verkoop verhuizen de geld-, stort- en de sealbagautomaat naar een PinBox.

Dagelijkse bankzaken in Adviescentrum Beugen

Het Rabobankpand in Boxmeer is verkocht en daarom verhuist het verkoopkantoor. Het kantoor aan de Steenstraat 106 is tot en met vrijdag 26 oktober geopend. Vanaf 29 oktober kunnen klanten terecht in het Rabobank Adviescentrum aan de Zuster Bloemstraat 20 in Beugen. Daar staan de medewerkers voortaan klaar om klanten te helpen met al hun dagelijkse bankzaken.

Servicepunt in Boxmeer

Om dichtbij te blijven keert er in het huidige pand in Boxmeer een servicepunt terug. Bij dit servicepunt zijn klanten welkom met hun financiële vragen en dagelijkse bankzaken. Indien het complexere vraagstukken en/of handelingen betreft wordt de klant doorverwezen naar het kantoor in Beugen of wordt er een afspraak ingepland. Ten opzichte van het huidige kantoor gelden er voor het servicepunt beperktere openingstijden. De exacte datum voor het openen van dit servicepunt is nog niet bekend. Dit is afhankelijk van de verbouwingswerkzaamheden die in voorbereiding zijn. Ook de openingstijden worden later bekend gemaakt.

Contant geld opnemen, geld storten en storten met sealbag

Door de verkoop van het pand dienen ook de geld-, stort- en sealbagautomaat verplaatst te worden. Om de inwoners en zakelijke klanten van Boxmeer goed van dienst te blijven wordt er in Boxmeer een PinBox geplaatst met eerder genoemde automaten. “Door de plaatsing van de PinBox blijven wij de inwoners van Boxmeer de mogelijkheid bieden om contant geld op te nemen en te storten. Daarnaast blijft ook het storten met een sealbag voor zakelijke klanten gehandhaafd,” licht Ron Vanlier, directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, toe. De automaten zijn tot het derde weekend van oktober in het huidige kantoorpand beschikbaar. Vanaf 24 oktober kunnen klanten terecht bij de PinBox aan de Koorstraat 10 in Boxmeer, op de hoek van de parkeerplaats. De muntgeldautomaat verhuist niet mee naar de nieuwe kiosk en is na 19 oktober niet meer beschikbaar. In het Adviescentrum zijn er geen automaten aanwezig.

Werkzaamheden

Wegens de operationele werkzaamheden zijn de huidige automaten een paar dagen buiten gebruik. Vanaf 19 oktober is de stortautomaat niet meer beschikbaar en vanaf 22 oktober vanaf 15.00 uur zijn zowel de geld- als de sealbagautomaat buiten gebruik. Vanaf woensdag 24 oktober kan men weer terecht in Boxmeer, bij de nieuwe PinBox.

In de tussentijd kunnen klanten terecht bij onderstaande locaties:

  • Geldautomaat: Sint Anthonis (Kolonel Silvertoplaan 1)
  • Stortautomaat: Gennep (Zandstraat 64) of Cuijk (Smidstraat 30)
  • Sealbagautomaat: Sint Anthonis (Kolonel Silvertoplaan 1)

Boxmeer, 3-10-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn