Winnaars fotowedstrijd Rabo ClubSupport

Winnaars fotowedstrijd Rabo ClubSupport

Richard van der Woude, directeur Bedrijven, heeft op maandag 3 februari de drie winnaars van de fotowedstrijd Rabo ClubSupport bekendgemaakt. Naar aanleiding van de finaleavond Rabo ClubSupport in oktober jl. werden clubs en verenigingen uitgedaagd een originele foto met hun financiële bijdrage in de vorm van een cheque op social media te plaatsen. Meer dan 50 clubs en verenigingen gaven hieraan gehoor – een groot succes.

De winnaars

Stichting Wèr of gen Wèr… D'rân, Brandweerduikvereniging Cuijk en Fotoclub Kiekus ontvingen een cheque ter waarde van €500. Alle drie de verenigingen wisten de jury te overtuigen met een ludieke en originele foto. Zo ging Brandweerduikvereniging Cuijk in de weer met een onderwatercamera, Fotoclub Kiekus was creatief met photoshop en Stichting Wèr of gen Wèr… D'rân bedankte de Rabobank wel heel letterlijk.

Samen vieren we de winst

Op 21 oktober werd de uitslag van Rabo ClubSupport op een feestelijke wijze bekendgemaakt in de Schouwburg Cuijk. 617 clubs en verenigingen uit de regio gingen met een mooie cheque naar huis. Maar liefst 368.000 euro werd deze avond uitgekeerd. Jaarlijks geeft de Rabobank een percentage van de winst terug aan de samenleving. Mensen samenbrengen, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen - daar heeft de hele maatschappij baat bij. En daarom ondersteunen wij clubs en verenigingen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen, de buurt en de lokale samenleving sterker en leefbaarder maken.

Rabo ClubSupport 2020

In het voorjaar gaat Rabo ClubSupport 2020 van start. Vanaf dat moment worden clubs en verenigingen uitgenodigd zich in te schrijven. Door middel van het voeren van campagne kunnen zij stemmen werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Houd onze website in de gaten voor meer informatie en de voorwaarden om te stemmen.

17-2-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn