Sealbagautomaten sluiten per direct

Sealbagautomaten sluiten per direct

We hebben helaas te maken gehad met een nieuwe, risicovolle poging tot plofkraak op een sealbagautomaat. Op advies van de politie zijn daarom alle sealbagautomaten van alle banken en Geldmaat per direct gesloten. Het is nog niet bekend tot wanneer de sluiting zal duren.

Oproep aan ondernemers

Dit betekent dat ondernemers tot nader order geen gebruik kunnen maken van sealbagautomaten. Wij adviseren onze ondernemers om zoveel mogelijk betalingen via pin of betaalverzoek te ontvangen.

Alternatieven

Wil je als ondernemer toch cash afstorten? Maak dan gebruik van de automaten waar je het geld los kunt storten. Dit kan bij afstortautomaten van Rabobank bij geopende banklocaties en bij automaten van Geldmaat. Kijk op de locatiewijzer van geldmaat.nl voor adressen en openingstijden van automaten van Rabobank en Geldmaat. Je kunt ook gebruik maken van een waardevervoerder die het geld bij je ophaalt.

Vragen?

Wij informeren iedereen zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn. Heb je vragen, kijk dan op rabobank.nl of neem contact op met jouw lokale bank.

11-1-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn