24 projecten krijgen bijdrage uit Coöperatiefonds

Coöperatiefonds keert voortaan twee keer per jaar uit

Tot 1 juni konden aanvragen voor het Rabobank Coöperatiefonds worden ingestuurd. Er kwamen in totaal 42 aanvragen binnen. Van de aanschaf van een ‘Qwiek-up’ om cliënten prikkels te geven door audiovisuele beleving tot een tovertafel en een buitenfitnesspark. Maar liefst 24 projecten ontvingen een bijdrage.

Wie krijgen een bijdrage

In totaal wordt een bedrag van ruim 62.000 euro vanuit het Rabobank Coöperatiefonds uitgekeerd in de vier regio’s die het werkgebied van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland hanteert (Franeker, Harlingen, Leeuwarden en St. Annaparochie/Stiens).

Bekijk hier de uitslag

Voortaan twee keer per jaar

In overleg met de ledenraad heeft de Rabobank besloten voortaan twee keer per jaar een uitkeringsmoment uit het Coöperatiefonds te organiseren. Voor dit jaar betekent dit dat projecten nog tot 1 november kunnen worden ingestuurd.

Welke projecten komen in aanmerking

Vooral projecten die breed maatschappelijk zijn maken kans op een bijdrage uit het fonds. Denk aan een project waar meerdere verenigingen voordeel bij hebben. Betreft het een aanvraag op clubniveau dan is de Rabobank Clubkas Campagne wellicht passender. De voorwaarden van de fondsen staan beschreven bij Sponsoring en donaties.

Bekijk de voorwaarden

Leeuwarden, 7-9-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn