De nieuwe winkel van: Keurslager Schreiber

De familie Schreiber in de nieuwe winkel

Drie jaren van voorbereiding gingen vooraf aan de verhuizing van Keurslager Schreiber van Sint Annaparochie naar Leeuwarden. Het was kiezen voor verbouw van de bestaande winkel of nieuwbouw ergens anders; het werd dat laatste.

Klaar voor de toekomst

‘We wilden een toekomstbestendig bedrijf neerzetten’, zegt Sievert Schreiber, die samen met broer Willem en ouders Lubbert en Jannie aan het roer staat. ‘Zoiets doe je maar één keer, dus het moet in één keer goed!’

Slagerij draait op volle toeren

De keuze voor een vestiging naast de Albert Heijn XL was weldoordacht. ‘Hier heb je meer aanloop, een jonger publiek en veel meer mogelijkheden’, aldus Sievert. En hoewel de officiële opening door het coronavirus werd uitgesteld, draait de slagerij sinds eind februari op volle toeren.

Alles tot in de puntjes voorbereid

Adviseur Marcel Hofstra was vanaf het begin bij de plannen betrokken. ‘Alles was tot in de puntjes voorbereid en onderbouwd. Sievert en Willem zitten vol ideeën en hebben het hele land doorkruist om inspiratie op te doen.’ En dat is te merken als je de eigentijdse, sfeervolle en uitnodigende winkel binnen-stapt. Op ieder detail is gelet, het assortiment is flink uitgebreid, maar de hoge kwaliteit en de korte lijntjes tussen boer en slager zijn gebleven. Daarmee lijkt het in 1820 opgerichte familiebedrijf klaar voor de volgende twee eeuwen.Ook benieuwd naar wat de Rabobank voor jou kan betekenen? Bel (058) 244 55 44 voor een afspraak.

Leeuwarden, 23-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn