De overstap van...De Dikke van Dale

Grand Café De Dikke van Dale in Leeuwarden

'Erik gaf bij de eerste kennismaking aan dat hij ons graag als klant wilde hebben. Dat gaf een goed gevoel.' Aan het woord is Emiel Dijkstra, samen met vrouw Jacquelina al twaalf jaar eigenaar van Grand Café De Dikke van Dale in hartje Leeuwarden.

Trots

Erik, is Erik van der Knijff van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland. 'Als Leeuwarder ben ik er trots op om zo’n bedrijf te adviseren. Je merkt dat het concept klopt en voelt je welkom.'

Nieuwe impuls

De komst van Culturele Hoofdstad 2018 naar Friesland en de mogelijkheid om het buurpand aan de Nieuwestad bij hun onderneming te betrekken, gaven Emiel en Jacqueline precies de impuls die ze zochten. 'We wilden niet stil blijven staan en achteroverleunen', vertelt Jacquelina over de uitbreiding van het Grand Café. Met een verdubbeling van de vloeroppervlakte, een inpandig terras, een nieuwe keuken met de uit Amerika geïmporteerde Broiler-grill én een hele nieuwe menukaart onderging De Dikke van Dale recent een metamorfose.

Blijf verrassen

'Je kunt niet verslappen en moet mensen blijven verrassen', besluit Jacquelina. 'Tegelijkertijd wilden we de sfeer van de ‘oude’ Dikke van Dale meenemen naar de nieuwe. Aan de reacties van de vaste gasten te horen zijn we daar in geslaagd.'

Ook een eigen bedrijf starten? Bel (058) 244 55 44 voor een afspraak.

Informatie

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne staat op onze website bij 'Sponsoring en donaties'. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie, via communicatie.lnwf@rabobank.nl. 

Leeuwarden, 11-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn